سیاتیک، یا درد سیاتیک ، بیماری است که عصب سیاتیک را گسترش می دهد، و از قسمت پایین تر پشت لگن ها که از هر پا عبور می کند ، میگذرد. نشانه ها ی درد به علت دیسک فتق، تغییر شکل یا آسیب به وجود می آید و بخشی از عصب را تحریک می کند به همین دلیل، واکنش التهابی ایجاد شده که اغلب همراه با درد، بی حسی و کمبود حرکت در قسمت پایینی بدن است.درحالی که سیاتیک در مدلهای مختلف و شدت دردهای متفاوتی بروز میکند ، این بیماری یکی از سخت ترین حالات خود را برای افراد میانسال بروز خواهد داد بنابراین، علاوه بر درمان های معمول، به شما برخی از درمان های طبی و طبیعی، که به کنترل آن کمک می کند را توصیه می کنیم.
علاوه بر دنبال کردن توصیه های متخصص، ماساژ با روغن زنجبیل برای کاهش درد ناشی از سیاتیک می تواند بسیار مفید باشد اما این تنها نسخه طب سنتی برای کاهش و رفع درد سیاتیک نیست و در ادامه این بخش می خواهیم این فرصت را برای به اشتراک گذاشتن برخی اطلاعات مربوط به درد سیاتیک و راه حل های خانگی برای کمک به سرعت بخشیدن به بهبود این درد استفاده کنیم.
درد عصب سیاتیک، که با نام مستعار سیاتیک شناخته میشود ، به علت فتق دیسک ایجاد می شود که منجر به فشرده سازی و التهاب در ستون فقرات و یا رشد بیش از حد استخوان در مهره ها می شود .این درد، اغلب به دلیل انجام کاری که نیاز به نیروی زیادی دارد بروز میکند ، و آسیب یا خرابی است که با بیماری هایی مانند دیابت همراه است.
عوامل خطر:
اضافه وزن یا چاقی
بلند کردن اشیاء خیلی سنگین
تغییرات در ستون فقرات با گذشت سن
داشتن یک شیوه زندگی آرام و بدون تحرک
نشستن های طولانی مدت
علائم درد اساسی:
یک احساس تکراری حساسیت و درد، به مدت طولانی در عصب سیاتیک از علائم اصلی این مشکل در سلامتی میباشد.
به طور کلی علائم دیگر عبارتند از:
درد دائمی در باسن یا فقط یک پا ( به ندرت در هر دو پا تاثیر می گذارد)
درد ی که هنگام نشستن بدتر می شود.
سوزشی که به پاهای شما گسترش می یابد.
ضعف، بی حسی یا مشکل حرکتی در پاها.
درد شدید که ایستادن یا راه رفتن را بامشکل مواجه میکند.
درمان های طبیعی برای درمان سیاتیک:
درمان سیاتیک معمولا با استفاده از داروهای ضد التهاب و آرامبخشهای عضلانی انجام می شود با این حال، داروهای خانگی بعنوان مکمل نیز وجود دارد که می تواند به شما برای تسکین و درمان کمک کند.
1. پیاز:
اگر چه ممکن است بوی دلپذیری نداشته باشد، اما اجزای ضد التهابی و آرامش بخش در پیاز میتواند باعث کاهش تحریک عصب سیاتیک شود. چگونه از آن استفاده کنید؟
پیاز را از وسط به دونیم جدا کنید وقسمت بریده شده را روی محل درد قرار داده و به مدت 10 دقیقه بصورت چرخشی ماساژ دهید.
این کار را دو بار در روز تکرار کنید تا احساس تسکین به شما دست دهد.
2. برگ کلم:
خواص درمانی برگ های کلم می تواند به طور طبیعی در تسکین دردهای سیاتیک موثر باشد ،چگونه از آن استفاده کنید؟
برگ های کلم را حرارت داده و آنها را بر روی قسمت دردناک قراردهید.
برگ ها را 10 دقیقه به همین حالت رها کنید و در صورت لزوم دو بار در روز تکرار کنید.
3. روغن زنجبیل
روغن زنجبیل شامل یک ترکیب فعال به نام gingerol است که علاوه بر خاصیت ضد التهابی باعث ایجاد گرما می شود که به کاهش درد کمک می کند ،چگونه از آن استفاده کنید؟
کمی روغن زنجبیل را در کف دستان خود قرار داده و در مناطقی که تحت تاثیر درد سیاتیک قرار دارند ، ماساژ دهید.
این کار را برای 8 تا 10 دقیقه انجام دهید و سپس استراحت کنید.
هر روز تا زمانی که درد از بین برود، تکرار کنید.
4. سیر:
سیر حاوی اسیدهای فعال است که به بهبود گردش خون کمک می کند. این فرآیند باعث میشود تا از درد ناشی از آسیب های عصب سیاتیک رهایی یابید، چگونه از آن استفاده کنید؟
یک حبه ی سیر را با معده ی خالی و قبل از رفتن به رختخواب مصرف کنید.
5. روغن جعفری:
این روغن به دلیل خواص ضد باکتری و ضد التهابی آن محبوب است. این محصول دارویی موضعی است که به کاهش انواع درد کمک می کند. ماساژ آن بر روی نواحی آسیب دیده و دردناک ، کمک می کند تا گردش خون را بهبود بخشیده و بنابراین باعث کاهش التهاب و کمک به حرکت این نواحی می شود ؛ چگونه از آن استفاده کنید؟
مقدار کمی از روغن را در امتداد عصب سیاتیک بگذارید،( جایی که احساس درد می کنید) با یک ماساژ نرم و آرام برای 10 تا 15 دقیقه برروی محل درد انجام دهید.
سعی کنید از ماساژ خشن اجتناب کنید تا وضعیت بدتر نشود.
این درمان را دو بار در روز تکرار کنید.
به یاد داشته باشید که علاوه بر استفاده از این داروها، باید از فعالیت بدنی شدید و عادتهایی را که موجب بدتر شدن وضعیت می شوند، اجتناب کنید.
منبع : 55 آنلاین
نمایندگی فروش پمپ استخر